För er som är medlemmar

Medlemssidan

Här har vi samlat information för er som är medlemmar i Södermanlands Bygdegårdsdistrikt

Medlemsnytta och förmånerStöd och hjälp

Hela bygdegårdsrörelsen existerar för att många personer runt om i hela landet väljer att lägga ner tid, tankar och kraft på att hålla igång över 1400 bygdegårdar, 24 länsdistrikt och ett förbund.

Här hittar du som är med och driver en av Södermanlands 28 bygdegårdsföreningar nyheter och material som stödjer och underlättar ditt engagemang.

Aktuellt

Glöm inte att årsrapportera

Glöm inte att årsrapportera

– Det är viktigt att alla föreningar rapporterar så att det finns samlad statistik för t.ex. uthyrning, ideella timmar och såklart kontaktuppgifter, säger Ulla Johanson, ordförande i Södermanlands bygdegårdsdistrikt.

läs mer
Succé för årets utomhusbio

Succé för årets utomhusbio

För andra året i rad skedde utomhusbiovisningar på 13 ställen runt om i Södermanland. 2024 blir det förhoppningsvis en fortsättning.

läs mer
Utomhusbioturné i länets bygdegårdar

Utomhusbioturné i länets bygdegårdar

Förra årets utomhusvisningar var en succé - nu blir det fler föreställningar Förra årets satsning på utomhusbio i Södermanland slog väl ut. Nu ökar antalet visningar från nio till tretton. Drygt hälften av bygdegårdsdistriktets bygdegårdar deltar och visar film under...

läs mer

Medlemsnytta och förmåner

Det finns en mängd förmåner för alla bygdegårdar som är med i Bygdegårdarnas riksförbund. Bland annat rabatter på inköp och el, gratis hemsida, tidningen Bygdegården mm.

Stöd och hjälp

Som medlem är ni inte ensamma. Det finns mycket som Bygdegårdsföreningen och Södermanlands Bygdegårdsdistrikt kan stötta med . Bland annat när det gäller uthyrning, styrelsearbete och finansiering.